Du er her:

1. maj børn

Skolen har et godt og tæt samarbejde med de forskellige børnehaver.

Skolerne afholder informationsmøde i november.
Se nærmere i lokalavisen.

Velkommen til SFO'en på Kongevejens skole

• Indkøring af Maj-børnene

I denne opstartsperiode er det vores mål, at børnene bliver trygge ved de andre børn og de voksne i huset. De vil blive præsenteret for de aktiviteter og værksteder, som SFO’en tilbyder samt husets regler og rutiner. Samtidig vil vi arbejde målrettet mod at gøre børnene skoleparate.

I maj og juni måned vil vi køre et dagligt forløb for de nye børn fra kl. 8.30—13.30. Børnene skal derfor være klar til morgensamling kl. 8.30. Vi har planlagt ugen med følgende temaer: motorisk og sociale lege, tur/ude-liv, kreative værksteder og skoleforberedende aktiviteter. Fra kl. 13.30 og resten af dagen kan børnene deltage i SFO´ens aktiviteter og værksteder. Der vil hver dag være en voksen fra børnenes eget afsnit til at holde opsyn med de børn, der leger ude.

De ca. 75 majbørn starter op i 3 hold. Undervejs vil børnene også være sammen med børn fra de andre grupper så vi kan se dem i forskellige relationer. Lige inden sommerferien danner vi de 3 grupper, som børnene skal starte op i efter sommerferien.

Personalet vil undervejs gøre alt for, at besøg i andre grupper bliver nem og naturlig og her vil jeres positive medvirken være helt central for, at det lykkes.