Gå til hovedindhold
Du er her:

1. maj børn

Skolen har et godt og tæt samarbejde med de forskellige børnehaver. 

Informationsmøde for forældre til børn i kommende 0. klasse - skolestart 2023 holdes torsdag, den 20. april 2022, kl. 17.00 - 18.30 i Pigesalen.

Velkommen til SFO'en på Kongevejens skole

  • Indkøring af Maj-børnene

    I denne opstartsperiode er det vores mål, at børnene bliver trygge ved de andre børn og de voksne i huset. De vil blive præsenteret for de aktiviteter og værksteder, som SFO’en tilbyder samt husets regler og rutiner. Samtidig vil vi arbejde målrettet mod at gøre børnene skoleparate.

    I maj og juni måned vil vi køre et dagligt forløb for de nye børn fra kl. 8.10—13.30. Vi mødes i skolegården kl. 8.00-8.10, og går herefter samlet til morgensamling. Vi har planlagt ugen med følgende temaer: motorisk og sociale lege, tur/ude-liv, kreative værksteder og skoleforberedende aktiviteter. Fra kl. 13.30 og resten af dagen kan børnene deltage i SFO´ens aktiviteter og værksteder. Der vil hver dag være en voksen fra børnenes eget afsnit til at holde opsyn med de børn, der leger ude.

    De ca. 66 majbørn starter op i 3 hold. Undervejs vil børnene også være sammen med børn fra de andre grupper så vi kan se dem i forskellige relationer. Lige inden sommerferien danner vi de 3 grupper, som børnene skal starte op i efter sommerferien.